Extra Singelpark wandelingen juli en augustus


Wellicht heb je gemerkt dat de wandelingen door het Singelpark zijn hervat.  De eerste post-coronapiek Singelparkwandeling van 12 juli jl. had zo’n grote toeloop dat besloten is extra wandelingen aan te bieden. Ook de geweldige bloemenpracht in het park heeft geleid tot dit initiatief. Wandelingen zijn in aangepaste vorm: de Singelparkgids loopt met een groepje van maximaal zeven deelnemers en houdt rekening met 1,5 meter afstand.
De wandelingen vinden plaats op de volgende zondagen: 26 juli, 2 augustus, 9 augustus, 16 augustus, 23 augustus en 30 augustus a.s en starten om 14.00 uur. Een wandeling duurt ongeveer twee uur. Er zullen verschillende routes gelopen worden.
Tijdens de wandeling zie je naast de bloemen- en bomenpracht ook fraaie gebouwen, hoor en zie je het laatste nieuws over de Singelparkbruggen en leer je over de geschiedenis en ontwikkeling van de stad.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog!