Bezoek het Singelpark tijdens Open Monumentendag!


De vrienden van het Singelpark organiseren in samenwerking met Open Monumentendag en Prokwadraat op 11 en 12 september een festijn onder het thema inclusie. Beide dagen zijn er van 12.00 tot 17.00 activiteiten door de hele stad en in het Singelpark.

Zo kun je bijvoorbeeld op zaterdagmiddag naar de Japanse tuin in het Blekerspark voor een activiteit voor kinderen met onder andere kunstenaar Astrid Vlasman. Op zondag staan onze Singelparkgidsen op 5 historische plekken in het park waar ze je graag van alles over vertellen. Ook kun je in het Plantsoen bij de volière luisteren naar uitleg over de Vogelbescherming. En vergeet niet om, als je dan toch in het Plantsoen bent, meteen een bezoekje te brengen aan het kabouterhuis.

De gehele route wordt ook voorzien van gezellige muziek, zo staat het Bigg Smallband festival op zondagmiddag op diverse plekken in het Singelpark. Daarnaast zijn er plannen voor een heus smartlappenkoor. Dit is alvast een tipje van de sluier, het definitieve programma verschijnt spoedig op deze website. Houd hiervoor ook onze social media kanalen in de gaten. Kijk hier voor meer informatie over Open Monumentendag in Leiden.

Lijkt het je leuk om mee te helpen deze activiteiten te organiseren? Of heb je ideeën voor extra activiteiten? Neem dan contact op met Ineke van Weezel via Programmering@singelpark.nl.