Nieuws


Lees hier onze laatste nieuwsbrief

Wil je deze regelmatig ontvangen? Meld je dan hier aan!

 • Dertig bijenhotels voor Singelpark

  Dertig bijenhotels voor Singelpark

  Dertig bijenhotels krijgen in april een plek in tuinen van huizen aan het Singelpark. Op zaterdag 23 maart zijn ze te zien in de StadsKamer aan de Nieuwstraat 7.

  Lees meer

 • Kunst in het Singelpark: een nieuwe start?

  Kunst in het Singelpark: een nieuwe start?

  In het najaar van 2023 kwam een eind aan een driejarige expositieperiode van kunst in het Singelpark. De vrijwilligers van de Vrienden van het Singelpark kijken uit naar een vervolg op de nu aflopende expositie. Helemaal zeker is het nog niet. De kunstwerken met als thema ‘Vrijheid en Grenzen’ werden

  Lees meer

 • Convenant Publiek Beheer Singelpark 2024

  Convenant Publiek Beheer Singelpark 2024

  Twee gedenkwaardige gebeurtenissen voor de Vrienden van het Singelpark! Zaterdag 13 januari 2024 ondertekenden Ashley North (GroenLinks) wethouder Klimaat, Mobiliteit en Financiën, Jeroen van Loon en Ton van Zijp, respectievelijk voorzitter en penningmeester van de Stichting Vrienden van het Singelpark het Convenant Publiek Beheer Singelpark 2024. In dit document zijn

  Lees meer

 • Wandelingen met gids in 2024

  Wandelingen met gids in 2024

  In 2024 kun je met onze gidsen door het park wandelen op: 14 april, 14 juli, 13 oktober. Hou onze berichten in de gaten!

  Lees meer

 • Vrijwilligers gezocht!

  Vrijwilligers gezocht!

  We zijn op zoek naar hulp op diverse fronten: Ben je graag buiten en wil je lekker aan de slag in ons aller park? We zijn op bijna alle dagen in het park aan het werk en houden en brengen het zo samen op peil. Voor meer informatie of aanmeldingen: meedoen@singelpark.nl.

  Lees meer

 • Mooie pers in het Leidsch Dagblad van 16 augustus

  Mooie pers in het Leidsch Dagblad van 16 augustus

  Ook de wandelapp wordt genoemd waarbij het duidelijk is dat je even goed het voorwoord moet lezen om die app goed te gebruiken. Maar dan heb je ook wat!

  Lees meer