50 aanbevelingen volgende fases Singelpark


Het Team Singelpark van Stadslab Leiden  – zeg maar de pioniers van het eerste uur van het Singelpark – organiseerden in 2012 een brede brainstorm over het Singelpark. Hieruit volgden elf ‘guiding principles’. In september 2020 liepen ze het rondje en toetsten ze de principes aan de stand van zaken. Hun aanbevelingen documenteerden ze in het rapport ‘Singelpark Leiden: aanbevelingen voor de volgende fases’. Auteurs: Jeroen Maters, Geert Crielaard, Michelle de Roo, Cor Smit en Fons Verheijen.

Wat vind je van de plannen? Wil je zelf helpen om het Singelpark nóg beter te maken? Laat het ons weten! info@singelpark.nl

(klik op het plaatje voor de volledige presentatie)

De wethouder mailde er dit over:

Veel dank voor het delen van dit inspirerende document. Jullie hebben er veel werk in gestoken, dat is duidelijk. Dat je ook nog even een fysiek exemplaar hoogstpersoonlijk bij mij thuis heb bezorgd, waardeer ik helemaal! Ik heb met veel interesse de ideeën tot mij genomen. De afwisseling van kleinere en grotere punten spreekt me in het bijzonder aan; het document bevat concrete zaken waar we al snel mee aan de slag kunnen en daarnaast zijn er ook meer omvangrijke ideeën die geen onderdeel van fase 2 zijn, maar waarvan het zeker interessant is om te verkennen of, hoe en door wie deze in de toekomst het best opgepakt kunnen worden.

Vriendelijke groet,

Ashley North
Wethouder Duurzaamheid, Mobiliteit en Beheer Openbare Ruimte