Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Zomerdag 2018 in het Huigpark

Kajakken, springkussen, frisbeeen, muziek, basketballen, eten, drinken: zomerdag onder een prachtige hemel in het Huigpark. Jong en oud was aanwezig; de kersverse wethouder Duurzaamheid van onze gemeente kwam een kijkje nemen.

Leidsch Bier nieuwe partner Singelpark

Leidsch Bier is sinds zaterdag 2 juni officiële partner van het Singelpark.

Zaterdag 9 juni 2018 activiteiten in het Huigpark

Op zaterdag 9 juni staat het Huigpark weer bomvol van de activiteiten! Van 10.00 - 15.00 uur hebben we een doorlopend programma vol leuke sporten zoals sup'pen, kajakken, frisbee, bootcamp en basketbal.

Op het Fête de la Nature van Het Zoete Land

De Vrienden van het Singelpark gaven op zaterdag 26 mei 2018 acte de présence op het Fête de la Nature dat door de stadstuinderij Het Zoete Land was georganiseerd op en bij hun grote moestuin aan de Zoeterwoudsesingel.

15 nieuwe geveltuintjes aan de Witte Singel

Vrijwilligers van de Vrienden het Singelpark plantten op zaterdag 26 mei 2018 op liefst 15 plekken aan de Witte Singel jong groen in nieuwe geveltuintjes. De Witte Singel wordt hierdoor nog bijvriendelijker.