Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Plastic prikken in het Singelpark

Vrijwilligers waren vandaag vanwege de World Cleanup Day in de weer om ons mooie Singelpark te bevrijden van plastic en ander ongewenst (zwerf)vuil

28 september: bespreking plannen invulling Jan van Houtkade

Bewonders van de Jan van Houtkade en direct aangrenzende straten, stegen en grachten worden door de Werkgroep Singelpark Jan van Houtkade uitgenodigd voor een bespreking van plannen voor het herinrichten van de Jan van Houtkade

16 september: inloopavond Ankerpark

Op maandag 16 september 2019 organiseert de gemeente van 18.00 tot 20.00 uur een inloopavond in het Ankerpark. Tijdens deze avond presenteren vertegenwoordigers van de gemeente het voorlopig ontwerp van dit deel van het Singelpark.

Jaarlijks uitje Singelpark vrijwilligers

Elk jaar wordt voor de vrijwilligers van de Vrienden van het Singelpark een feestelijk boottochtje over de Leidse singels georganiseerd. Afgelopen dinsdag was het zo ver!

Ontgroening in het groen

Aankomende eerstejaars - studenten die zich hadden gemeld bij de A.L.S.V. Quintus verzetten een berg werk en hadden veel plezier in het Singelpark tijdens de KMT (KennisMakingsTIjd)