Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

NLDOET Singelpark

Samen verzet je bergen. Of je verhuist samen een Kweektuin. dat laatste gebeurde vandaag (16 maart 2019). In het kader van de actie NLDOET hielpen vrijwilligers mee om het nieuwe terrein bij Museum Volkenkunde in te rcihten en te beplanten

2500 planten voor 8 parkdelen

In de eerste 2 weken van maart vindt een grote actie plaats waarbij 2500 planten de grond in gaan. Het Singelpark wordt weer een stukje groener en fraaier!

Zeer pril maar duidelijk voorjaar

We staan er vandaag even bij stil dat er een enorm verschil kan zijn eind februari in weertype. Een jaar geleden: kou en ijs; dit jaar: zon en krokusjes!

Midwinterborrel 2019

De drukbezochte Midwinterborrel op de Kweektuinlocatie was een moment van plezier maar ook van weemoed. De Kweektuin verhuist naar Volkenkunde, en de locatie gaat The Field worden van de Duurzaamste Kilometer van Nederland!

Herinrichting Blekerspark start binnenkort

Het Blekerspark wordt ervaren al een saai park, met 3 rijen eikenbomen en rechte paden, een beetje Frans, een goede plek om de hond uit te laten. Dat gaat dit jaar veranderen. Er komt veel meer biodiversiteit, en de meeste eiken blijven.