Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Nijlganzen gespot in het Singelpark

De Nijlgans is een vogel die door zijn bonte verendek meteen aandacht trekt. Onlangs werd een koppel gespot aan de Zoeterwoudse singel.

Stoepplantjeskaarten voor het Singelpark

De Hortus botanicus heeft een nieuwe kaart laten vervaardigen met stoepplanten. Verbazingwekkend hoe groot de biodiversiteit is. Kwestie van goed opletten, speuren misschien. De Hortus helpt je hierbij een heel stuk op weg.

Tweede Singelparkbrug geplaatst

Nadat in de ochtend van 7 februari 2020 de Aeldisbrug was geplaatst werd in de middag de tweede brug op z'n definitieve plaats gemonteerd: de Binnenoostsingelbrug.

De eerste van de Singelparkbruggen is geplaatst!

Vanochtend (7 februari 2020) is de eerste van de Singelparkbruggen door een grote hijskraan op zijn plaats getakeld. Ging dat even snel en efficient!

Een typisch wethoudersmomentje

Op 31 januari 2020 werd het nieuwe fietspad over de dam tussen Nieuw Leyden en het Energiepark met een kleine ceremonie geopend. We noemen zoiets een typisch "wethoudermomentje".