Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Feestelijke editie van de Singelparkwandeling

Op zondag 13 september 2020 werden de nieuwe Singelparkbruggen feestelijk (voor zover dat kon i.v.m. coronamaatregelen) in gebruik genomen en wel op een heel leuke manier: met z'n allen wandelen in het Singelpark. Met prachtig zomerweer

Pagina ‘Wandelingen’ aangepast

Er zijn twee beschijvingen van wandelingen in het Singelpark die je als pdf bestand kunt downloaden en dan printen of gewoon op je smartphone / tablet meenemen, het park in. De bestaande wandelingen zijn aangepast! Nieuwe bruggen!

Officiele opening Loviumbrug

Op 9 september 2020, 16:00 werd door wethouder Ashley North het lintje doorgeknipt ter (feestelijke) gelegenheid van het gereedkomen van de Singelparkbruggen.

Ook Loviumbrug stilletjes open

Werklieden waren bezig de laatste bordjes vast te schroeven, lampjes te testen, de slagbomen van een drupje olie te voorzien en met een allerlaatste inspectie, maar je kan er overheen. De hekken bij de Loviumbrug zijn weg.

Hapynionbrug stilletjes open

Zonder tromgeroffel zijn de hekken bij de Hapynionbrug afgelopen week weggehaald. De brug is helemaal klaar en je kan er overheen!