Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Presentatie DuraVermeer over de Singelbruggen

De aannemer die de zes Singelparkbruggen gaat bouwen gaf in de Zijlpoort een presentatie voor omwonenden en belangstellenden met alle details van de bruggen en wat er allemaal bij de werkzaamheden aan bouwlogistiek komt kijken.

De Singelpark e-bakfiets

Vanaf nu is het rondbrengen van tuingereedschappen, plantgoed en materialen geen gezwoeg van jewelste meer. De Vrienden kregen dankzij sponsorgeld de beschikking over een mooie, ruime en gemakkelijk te berijden e-bakfiets.

Midzomerdag 2019

Tien activiteiten vonden 21 juni op de Midzomerdag plaats in het Singelpark vanwege het tienjarig bestaan van Stadslab Leiden. Plus de onthulling van een kunstwerk. Voor ek wat wils.

Extra editie van de Nieuwsbrief: Midzomerdag Singelpark!

Vanwege de komende extra feestelijke Midzomerdag Singelpark, aanstaande vrijdag 21 juni, hebben de Vrienden van het Singelpark een extra Nieuwsbrief uitgebracht, met het programma, boordevol actie op 10 plekken in het park!

Beweeg! in het Huigpark

Kom op vrijdag 21 juni naar het Huigpark en Beweeg! De Vrienden organiseren van 14 tot 16 uur een sportieve middag met activiteiten voor alle leeftijden.