Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Eefjes Singelpark

Eefjes Singelpark is een boek van Germaine Kurstens en Judith Sebregts over een meisje Eefje dat samen met haar vader door het Singelpark wandelt en daar allerlei bijzondere bomen ontmoet. Boekpresentatie zaterdag 17 september 2022

11 september a.s.: Singelparkwandeling met gids

Wandelen! Op zondag 11 september organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels.

Aaf te water in het Lakenpark

Af gaat op 30 augustus te water! In het Lakenpark. Interactief watertheater! Dat moet je meemaken. Aaf is de projectleider van Onder water in Leiden en weet alles van de bewoners van onze singels en grachten

In Memoriam: Paula Hey

Gisteren werden we opgeschrikt door het verbijsterende bericht dat Paula Hey is overleden, als gevolg van een ongeval in huis. Sinds augustus 2021 werkte Paula als enthousiaste vrijwilliger mee aan het beheer van het Singelpark.

14 augustus a.s. Singelparkwandeling met gids

Ook in augustus is er een Singelparkwandeling met gids. Onze ervaren Singelparkgidsen staan te popelen om je op zondag 14 augustus alle pracht en praal van het Singelpark mee te laten beleven.