Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Informatief Singelparkcafé 22 mei, thema ‘Biodiversiteit versterken in het Singelpark’

Op zondag 22 mei organiseren de Vrienden van het Singelpark in het kader van de Singelparkcafé's het derde deel van het drieluik 'Biodiversiteit'. Plaats: Cultuurzaal Sijthoff, Doezastraat

Informatief Singelparkcafé 8 mei, thema ‘Biodiversiteit in Leiden: parken, straten en singels/grachten’

Op zondag 8 mei organiseren de Vrienden van het Singelpark in het kader van de Singelparkcafé's een drietal verhalen met als thema 'Biodiversiteit in Leiden: parken, straten en singels/grachten'. Plaats: Cultuurzaal Sijthoff, Doezastraat

Singelparkwandeling met gids 8 mei a.s.

De wandeling met gids van deze maand gaat deze keer vanaf de Boisotkade door het Singelpark naar Molen de Valk

Informatieve Singelparkcafés

Op zondagmiddag 24 april, 8 mei en 22 mei organiseren de Vrienden van het Singelpark speciale Singelparkcafés over het thema biodiversiteit in het Maredijkhuis (24 april) en in Cultuurzaal Sijthoff (8 en 22 mei).

Singelpark: Van kade tot zelfkant

Met een diverse groep Leidenaren gaan participatie kunstenaars Sara Vrugt en Nina Mathijsen vanaf 18 juni 2022 traditioneel Leids Saai maken: een lichte, geweven wollen stof waar Leiden in de 17e eeuw beroemd om werd.