Singelpark
×

Partners


Word Partner van het Singelpark

U toont als partner van het Singelpark aan uw relaties dat uw organisatie duurzaam betrokken is. Bijkomend voordeel: uw bedrijf geniet voordelen zoals de speciale toegang tot evenementen en herkenbare erkenning voor uw betrokkenheid bij dit bijzondere project. Het Singelpark zal het aanzicht van Leiden definitief veranderen. Dankzij uw jaarlijkse donatie aan de Stichting Vrienden van het Singelpark maakt u dit unieke project mogelijk! Zie de Zakelijke Informatie voor meer details.

Omdat de Stichting Vrienden van het Singelpark door de fiscus aangemerkt is als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) is het vrijgesteld van betaling van schenk- en erfrecht. Zo komt elke schenking geheel ten goede aan het Singelpark.

Daarnaast mogen donateurs van een ANBI hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, moeten de donateur en de ANBI de gift vastleggen in een overeenkomst.

Als u mailt naar partnership@singelpark.nl dan neemt een van de leden van de Commissie Partnerships zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.
Partners

De volgende partners mochten wij al verwelkomen: