Free Green office ComCom

Door: Ab Hoogland - 29 november 2018

Afgelopen maandag werd ons nieuwe ComCom office in het plantsoen feestelijk geopend. Vanuit Levendaal, voor de brug richting stadstuinderij ‘Het Zoete Land’ naar links, tegen de klok in langs de fontein en dan de eerste picknickbank links. De jongelui hadden we vriendelijk doch dringend verzocht ons nieuwe groene onderkomen te verlaten gezien het algemeen Leids belang.

De nieuwe ruimte was open, groen en inspirerend. De vele ongevraagde zonnende gasten, wandelaars en joggers in het Plantsoen zorgden voor verrassende ideeën en nieuwe inzichten voor het Singelpark. Ieder lid van de commissie Communicatie (ComCom) had zich uitgesloofd om wat lekkers mee te nemen om bij het ondergaande zonnetje in het Singelpark van te genieten. We genoten van de heerlijke plek en van de Turkse pide met Houmous als primi piatti. Daarna als secundi piatti de home-made noodles van Alice. Jammie. De koude Rosé en de verschillende 0.0 biertjes van Claudia zorgden voor de nodige verkoeling op de zomerse dag ook al was het pas begin mei. Het toetje bestond uit een frisse Meloen-Munt salade van Marieke of gele M&M, op de valreep door scheidend lid Marlies buit gemaakt bij de Hoogvliet.
Op de agenda stonden onder andere de Singelparkpoort bij museum Volkenkunde, meeting met de gemeente omtrent communicatie, Singelbier, Rabobank donatie activiteiten en de soap rond gepland kunstproject in het Singelpark.
Ook Singelparkbeheerder Leen kwam even spontaan – fietsend?! – langs om ons te feliciteren met onze nieuwe duurzame vergaderruimte. En passant vertelde hij over het volle programma op de zomerdag 9 juni in het Huigpark. Komt allen. Reserveer nu uw eigen free green office in Singelpark via www.singelpark.nl.