Over belevenissen in het Singelpark zou je vaak een verhaaltje willen schrijven: een blog! Op deze pagina komen met enige regelmaat verhalen van bezoekers, passanten, vrienden, bestuurders, belanghebbenden en omwonenden. Geniet mee!

Able Singelpark

Het Singelpark in Leiden krijgt langzaam meer vorm en kleur. Zeker nu de krokussen spontaan uit de grond schieten. Maar - hoewel het Singelpark nog lang niet af is - hoe rolstoelvriendelijk is het Singelpark eigenlijk?

Code Blauw

Klimaatverandering heeft vergaande impact op ons bestaan. De nieuwe escaperoom 'Code Blauw' in PLNT aan het Singelpark probeert meer awareness te kweken.

Streefkerk

De eerste poortjes – bogen zoals je wilt – in het Singelpark zijn door drie jongens onder de rook van Rotterdam op hun plaats gezet. De bogen geven het Singelpark nog meer smoel.

CanalCups

Duizenden plastic wegwerpbekers werden uit de grachten gevist na het Leids Ontzet. De biologen achter de Canalcups willen dat de gemeente Leiden volledig overstapt op herbruikbare statiegeldbekers,

Pelgrims en Partners

Op 22 november 2018 organiseerde de Vrienden van het SIngelpark een avond voor allen die als Partners het Singelpark in raad en daad, en financieel ondersteunen