Singelpark
×

Wisseling voorzitterschap van de Vrienden


De Stichting Vrienden van het Singelpark krijgt een nieuwe voorzitter. Alexander Geertsema treedt per direct toe tot het bestuur en zal op 1 juli de voorzitterstaken overnemen van Conny Broeyer, die het na zeven bestuursjaren – waarvan vijf als voorzitter – tijd vindt om het voorzitterschap over te dragen.

Geertsema zet zich al lange tijd actief in binnen de gemeente Leiden op politieke, culturele en andere maatschappelijke vlakken. De Vrienden van het Singelpark en Geertsema kijken uit naar de komende samenwerking bij het verder ontwikkelen van het Singelpark tot een park waar iedereen in Leiden profijt van heeft.

Het Singelpark heeft zich onder Broeyer de afgelopen vijf jaren sterk ontwikkeld van een idee op papier tot een stevige, zichtbaar aanwezige basis en zal in de komende jaren op de hoofdstructuur afgerond worden. Door het plaatsen van de bruggen en het aaneensluiten van de afzonderlijke parkdelen zal het Singelpark dé groene plek in Leiden worden waar iedereen langs de singels kan ontspannen, sporten, wandelen, leren, kunst bewonderen of gewoon, liggend in het gras, genieten van de zon en de natuur.