Singelpark
×

Vrienden/partners van het Singelpark in de Hortus


In de Oranjerie van de Hortus vond op 11 september 2017 een bijzondere bijeenkomst plaats: Vrienden en partners verzamelden zich om samen terug te kijken op de eerste jaren van het Singelpark.
Na de opening door welkomstwoord van Paul Kessler vertelde Speciale gast én lid van de commissie van aanbeveling Janneke Brinkman over het belang van het Singelpark. Ook deelde zij haar kennis van botanisch tekenen. Inspirerend om met een andere blik naar het groen in het Singelpark te kijken!

Oproep: blijven investeren!
Conny Broeyer, voorzitter van de Vrienden van het Singelpark, blikte terug op de afgelopen jaren. Duidelijk kwam naar voren dat het Singelpark op allerlei manieren groeit: de verbindingen, het groen, het gebruik van het park voor sport, spel en evenementen, maar ook als ontmoetingsplek voor Leidenaren uit de buurt. Samen brengen zij het park tot leven. Conny deed ook een oproep aan de politieke partijen van Leiden om het Singelpark ook in de komende jaren op de agenda te houden.

Wethouder Paul Dirkse nam het eerste exemplaar in ontvangst van een speciale boekje waarin de Vrienden hebben toegelicht wat er nodig is om het Singelpark succesvol door te ontwikkelen. De politieke partijen kunnen erop rekenen dat ook zij binnenkort het boekje ontvangen!

De Vrienden bedanken de Hortus Botanicus voor de gastvrijheid.