Singelpark
×

TK Challenge Foundation Vitaliteitspartner


Goed nieuws: je kunt natuurlijk al heerlijk wandelen in het Singelpark en ook vinden her en der al sportactiviteiten plaats, zoals het basketballen in het Huigpark. Maar TK Challenge Foundation gaat er nog meer werk van maken! Samen met haar partners (Rabobank Leiden-Katwijk, Zorg en Zekerheid, LUBA, Gemeente Leiden, Deloitte, Leiden Bio Science Park, Sport Medisch Centrum Oegstgeest, Leiden Into Business en Fotografie Mike van Bemmelen) gaat de Foundation zich in zetten voor vitaliteitsprojecten binnen het Singelpark!

Tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst in het Paviljoen van Museum Volkenkunde, luidden de partners van de TK Challenge Foundation officieel hun derde vitaliteitsjaar in. Niet alleen kondigden zij hun doelstellingen en evenementen aan voor 2018. Ook deelden zij vol trots hun ambitieuze en duurzame partnership met het prachtige Singelpark.

Jan Versteegh (TK): “De TK Challenge Foundation wordt dé vitaliteitspartner van het Singelpark dat het historische centrum van Leiden omringt met groen. Een kilometerslang verbindend stadspark, waarbij het water van de singels als een blauwe ader door het park loopt. Samen met haar partners (Rabobank Leiden-Katwijk, Zorg en Zekerheid, LUBA, Gemeente Leiden, Deloitte, Leiden Bio Science Park, Sport Medisch Centrum Oegstgeest, Leiden Into Business en Fotografie Mike van Bemmelen) gaat de Foundation zich inzetten voor – en invulling geven aan – diverse vitaliteitsprojecten binnen het Singelpark. Aanvullende details en informatie zullen te zijner tijd verspreid worden.” Lees meer op de website van de Foundation.

De Vrienden van het Singelpark zijn ontzettend blij met het enthousiasme en de inzet van de TK Challenge Foundation. We kijken uit naar de start van de projecten.

Help ook mee

Vind jij het leuk om de vitaliteitsprojecten onder de aandacht te brengen namens de Vrienden of mee te helpen om meer sportactiviteiten te organiseren in het Singelpark? Neem dan contact met ons op!