Singelpark
×

Samen maken we het Singelpark mooier – en bijenvriendelijker!


Onze wens is genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds! Ben jij klant of lid van de Rabobank? Laat jouw stem(men) dan gelden en stem op onze wens via www.dichterbijleidenkatwijk.nl.

Wat is onze wens?

De Vrienden van het Singelpark vragen dit jaar om planten voor de nieuwe Kweektuin. Sinds februari 2019 werken wij met onze vrijwilligers eraan om de ‘achtertuin’ van Museum Volkenkunde te verrijken: meer botanische kwaliteit, meer biodiversiteit, meer bloeiende planten. Dat is niet alleen mooi om te zien maar trekt ook veel meer insecten aan. De beplanting in de Kweektuin heeft als thema de continenten; met het aangevraagde geld willen we de plantvakken Afrika en Azië (naast het theehuisje) afmaken. Het rondje Singelpark wordt op deze manier nog mooier.

Hoe kun jij ons helpen?

Vanaf 25 oktober 2019 kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Klanten ontvangen drie stemmen van 15 euro die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om 60 euro te verdelen over verenigingen en stichtingen. Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….). Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.