Singelpark
×

Rabobank Wensenfonds 2018


Goed nieuws, want wij zijn een van de genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds. Om in januari a.s. op het podium te staan mét een cheque hebben wij jullie hulp hard nodig.
Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons jouw stem van € 15,-! Samen maken we het Singelpark mooier.

Wat is onze wens?
We sjouwen wat af in het Singelpark: inmiddels is het beheer van een groot deel van het park in handen van de Vrienden van het Singelpark. En daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. Met hulp van het Rabobank Wensenfonds willen wij een elektrische bakfiets aanschaffen.

Hoe kun jij ons helpen?
Vanaf 9 november kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten.
Stemmen kan tot en met 25 november.

Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….).
Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabobank Wensenfonds?
Het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club.
Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,- kosten. Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.