Singelpark
×

Klant van de Rabobank? Stem op de vissteiger voor minder validen!


Wij zijn blij! Een nieuw project van de Vrienden van het Singelpark is genomineerd voor het Wensenfonds van de Rabobank. Nu is het aan de Rabobank-klanten, zij mogen hun stem uitbrengen op de genomineerde initiatieven. We hopen natuurlijk op die van jou.

Wat is het plan?

We willen graag met hulp van het RABO-wensenfonds een vissteiger voor mindervaliden realiseren in het Huigpark. Het is voor hen niet eenvoudig om aan de waterkant te vissen. De speciale vissteiger brengt hier verandering in, deze is toegankelijk met de rolstoel en scootmobiel.

Het plan past binnen de wens om sport en bewegen te stimuleren en te faciliteren. In het Huigpark vinden al veel activiteiten plaats. Samen met omwonenden hebben we het groen verfraaid, maar ook wordt er volop gebasketbald in samenwerking met ZZ Leiden. In de toekomst willen we apparatuur voor calisthenics plaatsen, waarbij je traint met behulp van je eigen lichaamsgewicht.
Maar nu is het eerst de beurt aan de visliefhebbers: Met de vissteiger maken we de vissport toegankelijk voor mindervaliden. Tegelijkertijd is de nieuwe steiger een fijne ontmoetingsplaats – want natuurlijk mag iedereen er gebruik van maken.

Breng je stem uit vóór 17 december

Ben je klant van de Rabobank? Dan mag je stemmen op de genomineerden. We hopen natuurlijk dat je je stem uitbrengt op de vissteiger. Van de Rabobank heb je onlangs een mail ontvangen met de juiste gegevens, maar je kunt ook stemmen via de stempagina.
Stemmen kan tot 17 december 2017.