Singelpark
×

8 november 2013: Leidse raadsleden maken boottocht Singelpark


Leidse raadsleden maken boottocht Singelpark

Leidse gemeenteraadsleden maakten vanochtend met enkele commissieleden van de Vrienden van het Singelpark een boottocht over de Leidse singels. De Vrienden gaven tekst en uitleg bij de plannen voor het park en de wijze waarop de Vrienden helpen bij de realisatie.

Onder het genot van een kop koffie luisterden de raadsleden van D66, PvdA, SP, SLO en VVD naar de korte presentaties van de commissieleden. De boottocht voer langs alle zeven singels, zodat de raadsleden direct voor zich zagen wat de commissieleden van de Vrienden van het Singelpark hen uitlegden.

Michelle de Roo, lid van de commissie Advies en Ontwerp, noemt de boottocht geslaagd. ‘De raadsleden waren heel enthousiast’, vertelt ze. ‘Een boottocht als deze is echt een ervaring. Je vaart door het toekomstige Singelpark en de ideeën en inspiratie die dat oplevert kunnen de raadsleden meenemen naar hun fractie.’ Bestuurslid Petra de Jong vult aan: ‘Het was goed om elkaar te leren kennen, want ook in de toekomst krijgen de gemeente en de Vrienden nog veel met elkaar te maken.’

(foto: Timo Gubbens)