Singelpark
×

Doe mee met de Singelloop


Het Singelpark & De Singelloop: een geweldige combinatie!
Vrijdag 14 april vindt de Singelloop plaats. Dit jaar voelt het extra speciaal: het Singelpark is een van de goede doelen van het evenement! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Je kunt meedoen met het Singelpark-team en we lanceren in samenwerking met De Hardloopwinkel een speciaal Singelpark-hardloopshirt!

Zie jij je al rennen in het Singelpark-shirt?
In samenwerking met De Hardloopwinkel Leiden hebben we een speciaal Singelpark-hardloopshirt ontworpen, dat je tijdelijk voor €15,00 kunt kopen in de Hardloopwinkel aan de Sint Jorissteeg. Let op: deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 15 april. Hierna kun je het shirt kopen voor €19,95.

Meld je aan voor het Singelpark-team!
Heb jij je ingeschreven voor de Singelloop? Sluit je dan aan bij het Singelpark-team! Dat doe je natuurlijk door het Singelpark-hardloopshirt te kopen, maar we nodigen je ook graag uit voor een gezellige pasta-maaltijd op donderdagavond bij een van onze bestuursleden thuis. Een leuke manier om kennis te maken met andere Vrienden van het Singelpark! Liever niet rennen, maar wel sfeer proeven? Help dan mee met het uitreiken van de medailles. Ben je van de partij? Stuur dan een mail naar programmering@singelpark.nl