Singelpark
×

30 oktober 2014: Bestuurswisseling Singelpark


Bestuurswisseling Singelpark

Majella de Spaey, voorzitter van de Vrienden van het Singelpark, neemt afscheid van de rol van voorzitter. Zij zegt er zelf het volgende over:

“Ruim twee jaar heb ik met heel veel plezier het voorzitterschap van de Vriendenstichting bekleed. Omdat de laatste tijd mijn dagelijkse werkzaamheden steeds moeilijker zijn te combineren met mijn inzet en zichtbaarheid voor het Singelpark heb ik onlangs besloten het voorzitterschap over te dragen en uit het bestuur te treden. Het Singelpark gaat ook een nieuwe fase in. De contouren van het park worden dit en komend jaar heel zichtbaar in concrete projecten, een punt waarop fondsenwerving, burgerparticipatie en communicatie nog meer geïntensiveerd kunnen worden.

Binnenkort tekenen we het Samenwerkingsconvenant met de Gemeente en dat is een mooi en natuurlijk moment om het stokje door te geven.

Ik ben blij dat ik, door het bestuur gedragen, bekend kan maken dat wij een nieuwe en zeer goede opvolger hebben gevonden die, net als ik, vanaf het begin betrokken is geweest bij het Singelpark en bij het bestuur, namelijk: Conny Broeyer. Conny was tot nu toe zeer actief met de commissie Participatie en Publiek Beheer.”

Conny is bij de meesten bekend als de drijvende kracht achter de populaire Kweektuin bij het Centraal Station. Majella blijft natuurlijk sterk betrokken bij het Singelpark.