Singelpark
×

30 oktober 2013: Oproep: kom bomen en bollen planten op zaterdag 9 november


Oproep: kom bomen en bollen planten op zaterdag 9 november

Op Boomplantdag 9 november houden de Vrienden van het Singelpark speciale activiteiten. Bij de Haven planten we stinzenbollen. In de kweektuin kun je bomen brengen en bollen planten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

Vanaf 12.00 uur planten we stinzenbollen aan beide zijden van de Haven. Daarmee maken we alvast een symbolische verbinding tussen beide oevers.  Kom ook helpen:  we willen graag laten zien dat het Singelpark leeft!  Neem je schep, vrienden en familie mee! Wij zorgen voor de warme koffie.

Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur werken we in de kweektuin van het Singelpark naast Leiden CS. Je kunt overtollige bomen en struiken hier brengen. Dan tref je ze later weer aan in het Singelpark. Ook kun je bollen planten: we hebben 12.000 narcisbollen.  Je kunt ook meehelpen met nieuwe plantvakken aanleggen, want de huidige vakken raken snel vol.  Ook in de Kweektuin wordt gezorgd voor warme dranken.

Speciale actie: iedereen die zaterdag 9 november een boom brengt, bollen plant of komt helpen op de kweektuin, krijgt narcisbollen mee naar huis. Plant ze in geveltuin of boomspiegel en iedereen kan ervan meegenieten dit voorjaar.