Singelpark
×

28 september 2013: Veel nieuwe Vrienden en vrijwilligers door stand in De Meelfabriek


Veel nieuwe Vrienden en vrijwilligers door stand in De Meelfabriek

De afgelopen twee weekeinden konden bezoekers een tentoonstelling van De Lakenhal in De Meelfabriek bewonderen. Daar vonden ze ook de Vrienden van het Singelpark die er hun ideeën presenteerden. Het leverde nieuwe vrijwilligers, totnogtoe 29 nieuwe Vrienden en veel naamsbekendheid op. Vertegenwoordigers van de Vrienden van het Singelpark mochten vele enthousiaste reacties ontvangen op de plannen.

Ook dit weekeinde (zaterdag 29 en zondag 29 september) staan we met onze stand in De Meelfabriek. Het is het laatste weekeinde dat we er staan, dus grijp je kans en kom gezellig buurten. Neem meteen al je vrienden, familie en buren mee zodat ook zij kennis kunnen maken met de Vrienden en het Singelpark.

De Meelfabriek wordt vanaf 2014 herontwikkeld en wordt dan een van de parels in het toekomstige Singelpark. De bedoeling is dat het hele terrein toegankelijk wordt en dat nieuwe bruggen de aansluiting bieden met de groene singelrand. Op het terrein zelf is een tuin van de beroemde tuinarchitect Piet Oudolf gepland, die eerder in de jury zat die het winnende  idee koos voor het Singelpark.