Singelpark
×

27 juni 2013: Singelpark vaart mee in Peurbakkentocht


Singelpark vaart mee in Peurbakkentocht

De Vrienden van het Singelpark varen vanavond mee met een eigen Singelparkboot tijdens de Peurbakkentocht, één van de hoogtepunten van de jaarlijkse Leidse Lakenfeesten. De peurbak van het Singelpark wordt een grasveld met daarop bloemen en struiken. De mooie singelkant komt nu in de singel zelf te varen – de wereld op zijn kop.

Duizenden mensen bezoeken de Peurbakkentocht. Een mooie gelegenheid voor de Vrienden om mensen op te roepen om ‘vriendje voor een tientje’ of vrijwilliger te worden. Want we kunnen alle ondersteuning goed gebruiken.

De stoet peurbakken vaart door de Leidse grachten van 19.00 tot 21.00 uur. De start is bij de Beeestenmarkt geen gaat vervolgens via Apothekersdijk en Botermarkt naar de Oude Rijn, waar op het terras van Annie’s Verjaardag de prijsuitreiking voor de mooiste peurbak plaatsvindt.

Vrijwilligers van de Vrienden van het Singelpark zijn de afgelopen dagen hard bezig geweest met de voorbereidingen (foto). De Singelparkboot is mogelijk gemaakt door diverse sponsors, waarvoor hartelijk dank!
Bloemen: Fris Fleur
Banieren en reclamebord: Amerika Digitaal Druk
Vormgeving en logo: Same-d