Singelpark
×

24 november 2015: Ontmoet jouw Vrienden van het Singelpark


Ontmoet jouw Vrienden van het Singelpark

De Vrienden van het Singelpark organiseerden een informele bijeenkomst voor actieve Vrienden, zoals de deelnemers aan de commissies, werkgroepjes, activiteiten en alle vrijwilligers. Daarnaast was iedereen welkom die als nieuwe Vriend een handje zou willen helpen bij de realisatie van het Singelpark.

Datum, tijd en plaats: dinsdag 24 november 2015, 20.00-22.30, Meelfabriek, Leiden. Je komt vooral langs om meer te weten te komen.

Wij hebben je meer laten horen van wat anderen doen en mee laten praten. Je hebt aanwezigen kunnen vertellen over wat jullie doen (of jij doet of wil doen). Dan was dit weer een gelegenheid om de sfeer te proeven en ervaringen te horen en te delen. Geen uitgebreide presentaties.

Tijdens de bijeenkomst hoorde je updates van de activiteiten en concrete plannen, deelde je ervaringen en heb je, als nieuwe actieve Vriend, de gelegenheid om gehad aan te haken bij activiteiten en werkgroepen.

Coen Kampstra, een van onze ontwerpers, die met de gemeente meedenkt, licht samen met verschillende spontane sprekers de plannen toe. Aan de orde komt onder andere de route en bewegwijzering door het Singelpark, de rol van de Vrienden t.o.v. de gemeente en de nieuwe bruggen. We bespreken met elkaar wat de bewoners met de Vrienden bijdragen voor het vervolg. Voor een paar deelgebieden zijn al pluspakketten bedacht, waarmee we bouwen aan het mooiste, langste en spannendste stadspark van Nederland.

Mocht je jouw donatie willen voldoen, dan kon dat ter plekke (maar ook online). De toegang voor Vrienden is kosteloos. Een kleine set foto’s geeft een impressie.

Vrienden bijeenkomst