Singelpark
×

23 december 2012: Vrienden van het Singelpark aan de slag


Vrienden van het Singelpark aan de slag

brainstorm+singelpark-9.jpgDe Stichting Vrienden van het Singelpark zijn al sinds de zomer zijn ruim vijftig vrijwilligers achter de schermen bezig met de inrichting van de stichting, die is opgericht door Team Singelpark van Stadslab Leiden. Er zijn bij de start zes commissies: Advies & Ontwerp, Participatie & Publiek beheer, Fondsenwerving, Donateurswerving, Programmering en Communicatie.

De commissies zijn allen druk bezig met diverse concrete acties, zoals een Singelpark event dit najaar en een kweektuin voor het Singelpark naast Leiden CS. Daar kweken de Vrienden de planten en bomen die straks in het nieuwe park langs de singels nodig zijn. Deze ‘kraamkamer van het Singelpark’  moet in het voorjaar operationeel zijn en dat is nog een hele klus! Ook is er al hard gewerkt aan een eigen huisstijl voor het Singelpark.

Eind van het voorjaar start ook de donateurs- en fondsenwerving. Kun je niet wachten, dan kun je al donateur van het eerste uur worden door minimaal een tientje te storten op bankrekeningnummer 48.45.63.165 t.n.v. Vrienden van het Singelpark. Een bijdrage is in dit stadium van opstarten meer dan welkom!