Singelpark
×

21 maart 2016: Spit en Spel in het Huigpark


Spit en Spel in het Huigpark

De Vrienden van het Singelpark nodigden alle actieve Vrienden en vrijwilligers uit voor een actieve zondagmiddag met “spit en spel” in het Huigpark. Op zondag 20 maart werd gezorgd voor een actieve middag. De nadruk ligt, net als bij eerdere bijeenkomsten, op onderlinge ontmoeting van alle commissieleden en overige actieve vrijwilligers. Dit keer door ook met elkaar bezig te zijn in het Huigpark.

Tot circa 16 uur zijn we aan de slag gegaan met de verdere aanleg van een buurttuin. Daarnaast speelden we met een van de hoofdfuncties van het Huigpark: ruimte voor sport en bewegen. Onder enthousiaste begeleiding zijn we in kleine groepen een “bootcamp light” gaan doen. Dat leidde tot weer vernieuwde kennismaking met elkaar…. Het verzamelpunt was de Houtmarktschool bij het basketball veld. En de voortreffelijke koffie werd weer verzorgd door BoonenZoonKoffies.

Dus trok iedereen gemakkelijke kleding aan en, wegens de nattigheid in het park, laarzen of stevige schoenen. Het programma was voor iedereen, ongeacht conditie, geschikt. Een foto-impressie staat op Flickr.

De weergoden hebben ons een droge middag bezorgd. Door het werk en het bootcamp bleven we toch wel warm, ondanks de toenemende kou. We sloten de middag af met een gezellige borrel.

Update: artist impression toegevoegd 22 maart 2016

Spit en Spel in het Huigpark Leiden

 

Spit en Spel in het Huigpark Leiden