Singelpark
×

20 februari 2016: Lente maken in de Kweektuin


Lente maken in de Kweektuin

Vrijwilligers maken de Singelpark Kweektuin weer lente-klaar. Zodat jij kunt er van kunt gaan genieten. Het weer viel gelukkig mee, temperaturen boven het vriespunt, voldoende water voor de plantjes en wat wind om dat goed te spreiden.

De vrijwilligers hebben een geslaagde dag gehad, met professionele hands-on training in het correct snoeien van planten en bomen. Voldoende goed materiaal, warme koffie en thee met koekjes zorgen dat de dag goed wordt afgerond.

De Kweektuin biedt elk wat wils en dat twee maal per week gestructureerd. Kijk voor actuele informatie op de Facebook-pagina van de Kweektuin. Je kunt gewoon een keertje komen kijken en praten, maar je mag ook altijd iets ter hand nemen, zoals schoffelen, planten, zaaien, schoffelen, water geven. Kijk anders een op onze vacatures wat er allemaal te doen is (en dat is niet alles).

Een uitdaging voor fotografen is het volgen van de ontwikkeling van winter via voorjaar tot zomer. Maak foto’s, selecteer de allerbeste en stuur ze op. Wij plaatsen ze bij ‘Kweektuin‘ of bij ‘Flora, fauna en fungi‘. Foto’s van het lenteklaar maken staan bij ‘Kweektuin‘.

Lente maken in de Singelpark Kweektuin

Lente maken in de Singelpark Kweektuin