Singelpark
×

18 januari 2016: Opslagruimte gezocht voor Singelpark materiaal


Opslagruimte gezocht voor Singelpark materiaal

De Vrienden van het Singelpark zijn op zoek naar nieuwe ruimte. Er is vooral een kleine ruimte nodig om zaken als de voorraad brochures, banieren en kleding op te slaan. Een plek voor vergaderingen of presentaties is ook prachtig maar de opslag is nu verdeeld bij Vrienden thuis, een ongewenste situatie.

De eigenaar van de Meelfabriek, Ab van der Wiel, heeft de eerste vergunningen om de Meelfabriek te herstellen en een nieuwe bestemming te geven (vrijwel) rond. Door de nieuwe ontwikkelingen heeft de Meelfabriek zich genoodzaakt gezien om de huur op te zeggen. Naast de Vrienden zijn ook het RAP, TEDx en Stadslab hun ruimte helaas kwijt.

Dat is niet onverwacht maar wel jammer voor ons. Wij konden het Poortgebouw (ook wel de Fietsenstalling genoemd) goed gebruiken voor de opslag van zaken die droog moeten blijven. Bovendien deelden we de grotere ruimte voor vergaderingen en presentaties. Met dank aan Ab voor zijn gastvrijheid nemen wij afscheid, maar hopen zo nu en dan toch gebruik te mogen maken van beschikbare ruimtes.

Voor onze bestuurs-, commissie- en kleine vergaderingen hebben wij, ook buiten openingstijden, vrij toegang tot Café Abel, met dank aan het Museum Volkenkunde.

meelfabriek poortgebouw

Foto J.W. Broekema