Singelpark
×

15 januari 2014: Vrienden van het Singelpark ontvangen Walenkamp-award


Vrienden van het Singelpark ontvangen Walenkamp-award

De Joop Walenkamp award is de prijs die CDA Leiden voor de derde keer uitreikte. Ditmaal is de stichting Vrienden van het Singelpark de trotse ontvanger. Met de prijs, een zilveren schaal, wil de partij ‘Leidse personen of organisaties onderscheiden die – in de geest van Joop Walenkamp – op een bijzondere manier de kracht van de Leidse samenleving hebben laten zien en op een bijzondere manier bijdragen aan de stad van ontdekkingen’.

De uitreiking vond plaats het propvolle restaurant Dok2 waar het CDA een nieuwjaarsbijeenkomst hield. Jan-Jaap de Haan onderbouwde de keus door te wijzen op de manier waarop de vrijwilligers betrokken worden en blijven. Majella de Spaey bedankte namens de Vrienden, de Partners en de vrijwilligers het CDA en beloofde ook in 2014 door te gaan. Foto’s vind je in de fotogalerij van het Singelpark.

De Joop Walenkamp award is genoemd naar oud-wethouder Joop Walenkamp (1949-1997) van het CDA. Deze prijs is eerder uitgereikt aan Museum Boerhaave en aan de Vrienden van zwembad de Vliet.
(foto van de auteur)