Singelpark
×

14 september 2015: Singelpark Partner Evenement


De Vrienden van het Singelpark organiseerden 14 september een middag en avond ter nadere kennismaking voor (mogelijke) partners, sponsoren en voor de leden van het Comité van Aanbeveling. Na een toelichting over het doel en de actuele status van het Singelpark volgde -in de stromende regen- een informatieve boottocht in drie schepen, ter beschikking gesteld door Leidse reders.

foto Marielle van Delft

Na de rondvaart volgde een diner waarbij met partijen gesproken werd over de mogelijkheden voor betrokken organisaties om zich te profileren als ondersteuner van de Singelpark droom. De Vrienden van het Singelpark legden de genodigden een menukaart voor met projecten om te adopteren, een parkonderdeel of evenement om te sponsoren of donateur te worden ter ondersteuning de realisatie het Singelpark.

Onderwerpen waren onder andere Arboretum route, Kunst in het Singelpark, Park De Put, Geveltuinen-project, sport en spel sponsorobject, gezondheidsprogramma, bijzonder parkmeubilair zoals banken en poorten. De gesprekken leidden ook tot nieuwe ideeën en aanvullingen.

De gastheer van de avond was het Museum voor Volkenkunde, waarvan de tuin onderdeel vormt van het Singelpark. De catering en opmaak werd verzorgd door leerlingen van het ROC Leiden in professionele samenwerking met Vermaat Partyservice en Nieuwenburg Events. Cinemafia, Same-D, de gemeente Leiden en de Vrienden zorgden voor de visuele en grafische elementen. Een kleine foto-impressie door Marielle van Delft vind je op onze vaste foto-site.

De samenwerking met Singelpark Partners werd hiermee gestart maar zeker niet beëindigd. De komende tijd kunnen meer bedrijven en organisaties zich laten informeren over de mogelijkheden.