Singelpark
×

14 september 2013: Ontmoet de Vrienden van het Singelpark in de Meelfabriek


Ontmoet de Vrienden van het Singelpark in de Meelfabriek

De Vrienden van het Singelpark staan dit weekeinde en de weekeinden van 21/22 en 28/29 september met een stand in de Meelfabriek. Er worden beelden vertoond van verleden, heden en toekomst van de singels en het Singelpark, en vrijwilligers geven er tekst en uitleg bij. Voor iedereen die onze ‘picknick in het park’  bezoekt is er een leuk presentje en ook aan de kleinste kinderen is gedacht. We hopen op deze manier nog meer mensen te enthousiasmeren om Vriend van het Singelpark te worden.

De stand staat bij de prachtige tentoonstelling van Leidse kunstenaars van Museum de Lakenhal die op dit moment in de Meelfabriek plaatsvindt. Ook het RAP Architectuurcentrum, Stadslab Leiden en de Lakenhal zelf zijn met stands bij de tentoonstellling te vinden (in de oude fietsenstalling, direct rechts bij binnenkomst op het terrein van de Meelfabriek).

De tentoonstelling is te zien in de weekeinden van 14/15, 21/22 en 28/29 september van 12 tot 17 uur. Twaalf kunstenaars uit Leiden tonen er hun werk, dat sommigen speciaal voor de tentoonstelling maakten. Directeur Meta Knol van De Lakenhal is groot voorstander van het Singelpark en gaf daarom de Vrienden de gelegenheid om meer over het park te vertellen en mensen op te roepen om ook Vriend te worden.