Singelpark
×

12 november 2016: Twéé gratis Rondvaarten voor één nieuwe Vriend


Twéé gratis Rondvaarten voor één nieuwe Vriend

De Vrienden van het Singelpark werden begin november benaderd met de uitnodiging:

Ben jij een Vriend? Breng een nieuwe Vriend (€10/jaar) mee en meld je deze week voor vrijdag samen aan voor een gratis Singelpark rondvaart op zaterdag 12 november, aangeboden door de Vrienden en De Leidse Rederij.
Twee nieuwe Vrienden mogen ook elkaar aanmelden. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Op de eerste winterse dag met serieuze vorst stapten de deelnemers aan boord van de Irma La Douche, ter beschikking gesteld door de Leidse Rederij. De Vrienden zorgden voor een eigen gids en een prachtige dag met lichte bewolking en droog. De Leidse Rederij zorgde voor de koffie en thee en een prima schipper.

 

leidserederij_irmaladouche.jpg

 

20161112_002_jwb.jpg

De rondvaart leidde, door de levendige discussie tussen de aanwezigen, tot groter begrip voor veel wat met het Singelpark te maken heeft. Van de geschiedenis in de ondergrond tot het belang van de boomkruinen in de lucht. Tegen de tijd dat de temperatuur zakte meerde de schipper vakkundig af aan de Apothekersdijk en gingen nieuwe vrienden huiswaarts.

Misschien gaan we dit herhalen als we voldoende nieuwe Vrienden erbij kunnen krijgen. Praat eens met familie, vrienden, collega’s en buren over het Singelpark.