Singelpark
×

12 juli 2013: Vrienden Singelpark zoeken samenwerking met bedrijfsleven


Vrienden Singelpark zoeken samenwerking met bedrijfsleven

Hoe kan het Leidse bedrijfsleven helpen bij de realisatie van het Singelpark? Hoe kunnen de Vrienden van het Singelpark ervoor zorgen dat het bedrijfsleven zo veel mogelijk van het Singelpark profiteert? Dit zijn twee voorbeelden van onderwerpen die tijdens een brainstormsessie met de Vrienden en ondernemers werden besproken. Woensdagmiddag 26 juni kwamen zij en burgemeester Henri Lenferink samen in de Sterrewacht om over mogelijke samenwerkingsvormen tussen de Vrienden van het Singelpark en het bedrijfsleven te praten.

Voor het Singelpark is veel geld nodig. De gemeente heeft 9,3 miljoen euro gereserveerd voor de eerste fase van de aanleg van het park, maar dat is niet genoeg. De Vrienden vragen daarom het bedrijfsleven om hulp. Dit kan middels het verstrekken van diensten of financiële middelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld voor 5000 euro ‘Founding Partner’ worden. Ook voor andere ideeën die bijdragen aan de realisatie van het Singelpark, staan de Vrienden open. Zo hielpen de huidige partners onder meer bij de bouw van informatiepanelen voor de expo, stelden zij kosteloos congres- en vergaderruimtes ter beschikking en bouwde een andere partner de website van het Singelpark.

Wil jij met jouw organisatie ook Founding Partner worden van het Singelpark? Stuur dan een e-mail naar partnership@singelpark.nl. Eén van de leden van de Commissie Partnership neemt dan contact op om een afspraak te maken.