Singelpark
×

11 april 2014: Singelwater + Singelpark = Singelloop


Singelwater + Singelpark = Singelloop

11 april 2014 | Jan Willem Broekema

Zonder goede doelen zou de Singelloop geen bestaansrecht hebben. Vrienden van het Singelpark helpen graag en dragen een slok Singelwater bij, voor de lopers. Adriaan Brandenburg van de Singelloop heeft dit aan de Vrienden van het Singelpark gevraagd.

De Vrienden van het Singelpark hebben een waterpost opgezet en bemand, met waterdoorgifte van LKV Sporting Trigon op de Zoeterwoudsesingel. Zowel de Vrienden-postbemanning als Vrienden-singellopers waren herkenbaar door hun felwitte kleding met 20140411 185754 013 romeSingelpark-logo, voor dit doel kosteloos ter beschikking gesteld door enkele supporters van het Singelpark.

Duizenden bekers water werden uitgedeeld aan de Singellopers op deze prachtige dag. Op de foto de latere winnaar Vincent Mensen – gefeliciteerd! Samen met kinderen uit de buurt van de waterpost is gezorgd dat het afval keurig is weggewerkt.

Foto’s van de Singelpark waterpost staan hier op deze website.

De Vrienden van het Singelpark denken dat u natuurlijk ook Vriend of Vrijwilliger wilt worden van het Singelpark. Het kost weinig (tijd, geld en moeite) maar geeft veel plezier en een leuk netwerk van enthousiaste bewoners, betrokkenen en belangstellenden.

De Vrienden van het Singelpark bedanken Trigon, de kinderen uit de buurt, de stichting Singelloop en het Leidsch Dagblad voor de kans om deze waterpost succesvol te maken.

singelloop logo 2014