Singelpark
×

10 mei 2015: Huizen te huur in het Huigpark


Huizen te huur in het Huigpark

De omwonenden van het Huigpark en de Vrienden van het Singelpark hebben, met hulp van de gemeente, de volgende stap gezet in het mooier maken van het Huigpark. Vrijwilligers hebben grote vaste plantenbakken gemaakt, planten uit de Kweektuin overgezet en uit eigen tuinen geplant.

Na creatieve nieuwbouw en een grote schilderbeurt staan bovendien 24 kleurrijke huizen te wachten op nieuwe bewoners in het Huigpark. De verfgeur moet er nog even uittrekken, maar dan staat alles klaar voor de vogels om hier een nestje te beginnen. Wij zijn benieuwd of het de nieuwkomers bevalt. Natuurlijk is er een foto-rapportage beschikbaar.

Dit is wel het voorbeeld voor andere delen van het Singelpark, de wijze waarop omwonenden en belanghebbenden zoals woningcorporaties en gemeente samenwerken aan een mooiere stad. De meeste ideeën komen van de bewoners zelf. Ook op deze dag zijn weer plannen verder uitgewerkt en nieuwe gesmeed.

De Vrienden van het Singelpark staan klaar om bewoners van andere delen van het Singelpark te helpen zich te organiseren.

20150509 15 jwb