Singelpark
×

10 maart 2015: WoonEnergie doneert €1.476 aan het Singelpark


WoonEnergie doneert €1.476 aan het Singelpark

Woningcorporatie Portaal en woningstichting Ons Doel hebben aan hun huurders in Leiden een BespaarPlan van energiebedrijf WoonEnergie aangeboden. Met dit plan kunnen huurders besparen op hun energiekosten door hogere bewustwording en een voordelig energieaanbod.

Voor elk voorlichtingsgesprek dat WoonEnergie voerde met een huurder, reserveerde zij een bedrag voor het Singelpark. WoonEnergie heeft tijdens een kleine bijeenkomst in gebouw NieuweEnergie een bedrag van €1.476,= aan de Vrienden van het Singelpark gedoneerd.

20150310 026 jwb col

De Vrienden van het Singelpark zullen de opbrengst van deze actie investeren in sporttoestellen voor in het park. Op dit moment is het Huigpark het eerste deel van het Singelpark dat voor dergelijke prachtige aanvullingen in aanmerking komt. Het Huigpark grenst aan het toekomstige Energiepark, dat weer naast het gebouw NieuweEnergie ligt.

Op de foto bieden Nicole Voordenhout en Sjoerd van Klink van WoonEnergie de cheque aan de Vrienden Joyce Onverwagt en Leen Ooms aan. Leendert Beekman (niet op de foto) maakte de volgende UnityTV nieuwsrapportage: