In verband met de coronavirus crisis zijn alle niet-noodzakelijke activiteiten van de Vrienden van het Singelpark stilgelegd. We organiseren even geen wandelingen en doen alleen het allernoodzakelijkste in het Singelpark.

Zodra het weer mogelijk wordt pakken we onze activiteiten weer op. Sterkte allermaal in deze moeilijke tijd. Zorg ervoor als je toch in het Singelpark komt dat je minstens anderhalve meter afstand houdt van andere wandelaars (doe dat ook elders!), en  houd je verder aan alle maatregelen om uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Werkschema werkzaamheden Singelpark 2020  (opgeschort)

—–> Belangstelling? Graag! Meld je aan via participatie@singelpark.nl

Wandelingen georganiseerd door Stichting Gezond Natuur Wandelen – opgeschort

Ook in 2020 organiseert de Stichting Gezond Natuur Wandelen vanaf twee locaties een aantal wandelingen door Leiden. Op beide locaties wordt 2 maal per maand gewandeld. De wandelingen vertrekken om 10.00 uur en duren circa 1 uur (soms in overleg iets langer). Opgeven is niet nodig en deelname aan de wandelingen is gratis. Doe mee! Na afloop is er gelegenheid (op eigen kosten) om gezamenlijk koffie of thee te drinken.

Start op woensdagen vanaf de kantine van de Leidse Hockeyclub Roomburg (van Vollenhovekade 20) en op donderdagen vanaf café Abel (Steenstraat 1b- hoek museum Volkenkunde)

De wandeldata t/m april 2020:

start vanaf Abel start vanaf Roomburg
donderdag 26 maart woensdag 1 april
donderdag 9 april woensdag 15 april
donderdag 23 april woensdag 29 april

Zie ook https://www.zelfdoeninerfgoedengroen.nl/gnw

 

Elke tweede zondag in de maand: wandeling met gids – voorlopig even niet!

Iedere tweede zondag van de maand organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. We zien veel groen, prachtige gebouwen en horen de laatste ontwikkelingen in het Singelpark en de historie van de stad.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids je om een bijdrage van vier euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog.