14 oktober 2020

Singelparkwandelingen met gids opgeschort

Helaas, helaas. Door de striktere coronamaatregelen gaan de geplande Singelparkwandelingen niet door.

Zodra het weer mogelijk is  gaan de Singelparkgidsen weer heel graag met je ‘aan de wandel’ !

de hieronder  volgende tekst is voor zolang het duurt opgeschort

========================================================

Op de zondagen  25 oktober, 27 september, 11,8 en 22 november vinden de volgende, reguliere Singelparkwandelingen met gids plaats. Ook die wandelingen starten om 14.00 uur en de coronarestricties worden in acht genomen. Er kunnen daarom maximaal zeven personen per groep mee en er wordt anderhalve meter afstand gehouden. Aanmelden kan via singelparkwandeling@gmail.com. De Singelparkgids vraagt je een bijdrage van vijf euro.

De Vrienden van het Singelpark organiseren komende tijd extra wandelingen langs een deel van de Leidse Singels. De eerste post-corona Singelpark wandelingen waren zo’n groot succes dat er extra wandelingen werden ingelast. Ook in september en oktober gaan we extra wandelingen houden. Let op: in aangepaste vorm, dat wil zeggen de Singelparkgids loopt met een groepje van maximaal zeven deelnemers en houdt rekening met 1,5 meter afstand.

We starten om 14.00 uur. Een wandeling duurt ongeveer twee uur. Er zullen verschillende routes gelopen worden.
Tijdens de wandeling zie je naast de bloemen- en bomenpracht ook fraaie gebouwen, hoor en zie je het laatste nieuws over de Singelparkbruggen en leer je over de geschiedenis en ontwikkeling van de stad.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog!

Foto: Alice de Jong

Foto: Claudia Brown

Werkschema werkzaamheden Singelpark 2020

—–> Belangstelling? Graag! Meld je aan via participatie@singelpark.nl

Elke tweede zondag in de maand: wandeling met gids

Iedere tweede zondag van de maand organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. We zien veel groen, prachtige gebouwen en horen de laatste ontwikkelingen in het Singelpark en de historie van de stad.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids je om een bijdrage van vier euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog.