Laden Evenementen

Wandeling met gids


« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op zondag 11 september organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De ervaren Singelparkgidsen begeleiden je vanaf de Zijlpoort naar het Rapenburg en de Hortus botanicus. De route loopt vanaf de Zijlpoort, door het Blekerspark naar het Huigpark. Daar wordt uitgebreid stilgestaan bij het Armenbolwerk.

Vervolgens wandel je langs de Maresingel naar Molen De Valk. Tot slot gaat de route langs Museum Volkenkunde, Molen De Put en het Rembrandtpark richting de Hortus botanicus. Daarbij vertellen de gidsen honderduit over de historie en ontwikkeling van de stad en het Singelpark.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids om een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkgids@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog!

Gegevens

Datum:
11 september 2022
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zijlpoort
Leiden, Nederland + Google Maps

Geef een reactie