Laden Evenementen

Wandeling met gids


« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op zondag 8 augustus organiseren de Vrienden van het Singelpark een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. De ervaren Singelparkgidsen begeleiden je langs de bloemen- en bomenpracht bij de Disselbrug, het recent vernieuwde Katoenpark en langs de Meelfabriek richting de Zijlpoort. Daarbij vertellen ze honderduit over de historie en ontwikkeling van de stad en het Singelpark.
De wandeling is in aangepaste vorm: de Singelparkgids begeleidt een groepje van maximaal vier deelnemers en houdt rekening met 1,5 meter afstand. Er zullen meerdere gidsen lopen.
Voor de Singelparkwandeling vraagt de gids om een bijdrage van vijf euro. De Vrienden van het Singelpark besteden de opbrengst aan het realiseren van het langste, mooiste en leukste stadspark van Nederland.
Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Je hoort dan zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling begint. Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog!

Foto: Rachel Lancashire

Gegevens

Datum:
8 augustus 2021
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

van Disselbrug
Leiden, Nederland + Google Maps

Geef een reactie