Laden Evenementen

International Photo Festival 📸


« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van 17 september tot en met 31 oktober 2021 viert het International Photo Festival Leiden (IPFL) zijn eerste lustrum. Zes weken lang is op de Singelparkroute in Leiden de gratis toegankelijke buitenexpositie te bezoeken van een nieuwe generatie talentvolle fotografen uit binnen- en buitenland. Je bent van harte welkom!

Wat je allemaal kan zien:

Expositie IPFL-fotografen, 5e editie 2020-2021

Elke twee jaar organiseert het IPFL een wedstrijd voor opkomende professionele fotografen uit Europa. Voor de 5e editie heeft de vakjury 15 fotografen geselecteerd uit ruim 125 inzendingen. De winnaar van deze editie is Jesper Boot, met zijn serie: Power.

Expositie Alumni IPFL-fotografen, eerdere edities

Deze lustrumeditie is niet compleet zonder een expositie met nieuw werk van ‘oud’ IPFL-fotografen die zich hebben ontwikkeld tot professioneel fotograaf.

Expositie Leidse fotografen

De lustrumeditie is ook een Leids fotofeestje. De Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) toont een selectie van 20 prijswinnende foto’s uit de Bondsfotowedstrijd 2020. Ook is er nieuw werk te zien van de eerdere Leidse Stadsfotografen.

Expositie IPFL x Photoville & IPFL x HeadOn

Een selectie van opkomend Amerikaans en Australische fototalent is te zien in een speciale expositie langs de Singelparkroute. Sinds 2014 heeft het IPFL een uitwisseling met twee gerenommeerde internationale fotofestivals: Photoville, New York en HeadOn, Sydney.

Meer informatie over het Photo Festival Leiden, het publieksprogramma en Hans Gillis de publieksprijs is te vinden op Photofestivalleiden.com.Mede mogelijk gemaakt door: BPD Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Pictoright Fonds, Fonds 1818, Gemeente Leiden, Burgy, America Digitaal Druk, Teylingen Reclame, Profonet, Overgaauw, Pf en DigifotoPro.

download de flyer: IPFL Flyer

Gegevens

Begin:
17 september 2021 - 08:00
Einde:
31 oktober 2021 - 17:00
Evenement Categorie:

Geef een reactie