Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Geert Crielaard krijgt groen lintje voor inzet Singelpark

Singelparkvrijwilliger Geert Crielaard ontving vrijdag 20 oktober een groen lintje. De jury roemde hem om zijn enthousiasme, en zijn talent om anderen aan te sporen ook mee te werken aan een groener Leiden.

30 oktober: Politiek Café VVD over Singelpark

Singelparkbestuursleden Robbert Dijkhuis en Sabine Verschoor gaan op 30 oktober in Café Plantage in gesprek met de aanwezigen. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom.

‘Het Verleiden’ blogt over de Singelparkwandeling

Op het Leidse blog 'Het Verleiden' kun je nu lezen over de Singelparkwandeling. Overweeg je ook eens mee te wandelen? Lees dit blog dan voor alvast wat voorpret!

Zondag 8 oktober: Singelparkwandeling met gids

Wandel je mee door een deel van het Singelpark? De gids vertelt je alles over de historie én over de toekomstplannen voor de parkdelen waar je doorheen wandelt.

Nieuwe convenanten gemeente Leiden en Vrienden van het Singelpark

Nieuwe convenanten tussen de gemeente Leiden en de Vrienden van het Singelpark zijn op 29 september officieel ondertekend!