Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Startschot herinrichting Maresingel en Rijnsburgersingel

Met een kleine ceremonie werd vandaag een begin gemaakt met de herinrichting van de Rijsburgersingel en Maresingel. Wethouder Strijk verrichtte de aftrap.

Wandeling op zondag 11 maart

Ga zondag mee met de maandelijkse wandeling en (her)ontdek een stuk Singelpark.

IJs en schaatsers in het Singelpark

Het ijs- en ijskoude weer van de afgelopen dagen heeft hier en daar op het water van de singels een ijsvloer geproduceerd waarop geschaatst kan worden. En als er ijs is, volgen enthousiaste schaatsers heel snel . . . .

Werk aan de winkel!

De Vrienden zijn ondanks regen, kou en wind alweer gestart met werkzaamheden in de Kweektuin. In maart gaan we op diverse plekken stevig aan de slag met schoffelen, wieden en in het orde brengen van perken. Hier vindt u het schema.

Samen is leuker

Een ontzettend leuke column van Ab Hoogland over een middag in het Huigpark. Het stukje geeft in een paar alinea's heel goed weer wat het Singelpark voor de stad en haar mensen betekent.