Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Uitstel planvorming Lakenpark

Wethouder Paul Dirkse heeft de betrokken organisaties en gemeenteraad laten weten dat het college van BenW heeft besloten ‘een afkoelingsperiode in te lassen’ voor het deelproject Lakenpark. Reden is dat het planvormingsproces stroef is gelopen.

Klant van de Rabobank? Stem op de vissteiger voor minder validen!

Een nieuw project van de Vrienden van het Singelpark is genomineerd voor het Wensenfonds van de Rabobank. Nu is het aan de Rabobank-klanten, zij mogen hun stem uitbrengen op de genomineerde initiatieven. Stem jij op de vissteiger?

Zondag 19 november lezing & rondleiding begraafplaats Groenesteeg

Rinny Kooi, botanisch curator van het Singelpark, geeft op zondag 19 november vanaf 14.3o uur een lezing over Heinrich Witte en bijzondere bomen op begraafplaats Groenesteeg.

Politiek Café met als onderwerp Singelpark

Het Singelpark staat stevig op de Leidse politieke agenda. Om die plaats hoog te houden werd op in cafe Plantage aan de Hogewoerd in een Politiek Café met omwonenden en politici gediscussieerd over de verdere realisatie van het Singelpark

Vooruitblik 2018-2022

De afgelopen jaren is door Leidenaren, Vrienden en Gemeente hard gewerkt aan het Singelpark. Tot 2018 wordt een belangrijke basis gelegd voor het park. Maar wat gebeurt er daarna?