Het hele jaar door zijn er activiteiten in het Singelpark. Nieuwe bomen, duizenden bollen, planten, sport, cultuur, muziek. Hier vind je aankondigingen en verslagen van wat er gebeurt. Van overmorgen tot helemaal terug tot het begin.

Aanstaande zondag: Singelparkwandeling met gids

Op zondag 13 augustus kun je onder leiding van een gids een deel van het Singelpark verkennen. Geef je op voor deze bijzondere wandeling!

Vera Wandelt… door het Singelpark!

Blogster Vera deed zondag 6 augustus een wandeling van 6 km door Leiden en schreef daarover op haar blog 'Vera Wandelt'. Een groot deel van haar wandeling voerde door het Singelpark.

Barbequepakket uitgereikt

Vier studenten Communicatie van de Hogeschool Leiden hadden onlangs op Facebook een actie voor het Singelpark uitgezet met als prijs een barbequepakket. Vandaag werd de prijs uitgereikt aan de gelukkige winnares.

Onthulling Postertuinen bij het busstation Leiden Centraal

Vandaag rond 16:30 werd de postertuin bij het busstation naast Leiden Centraal officieel geopend. Een paar foto's tekenen de sfeer bij de onthulling op deze prachtige zomerdag

Innovatief groen: Singelpark postertuinen

Op dinsdag 18 juli om 16.30 uur werden bij de busterminal van Leiden CS vijf zogenaamde postertuinen geopend. Dit zijn hangende, vrolijk bedrukte zeildoeken met plantenzakken, met een bewateringssysteem op basis van zonnecellen.