Agenda

Vriendenevent

Op maandagavond 11 september vindt het Vriendenevent van het Singelpark plaats, vanaf 19.30 uur in de Oranjerie van de Hortus Botanicus. Ben jij Vriend van het Singelpark? Dan ontvang je hiervoor een uitnodiging.

 

Stadswandeling met gids

Iedere tweede zondag van de maand kun je meewandelen met een ervaren gids door steeds een ander deel van het Singelpark. Zondag 10 september a.s. is er zo’n wandeling. Start 14:00, duur ongeveer 2 uur. Ga je mee? Meer informatie vind je op de pagina Maandelijkse stadswandeling met gids.

 

Kweektuin

Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 12 uur zijn we aan het werk in de Kweektuin bij het Centraal Station. We  onderhouden de plantvakken, snoeien en geven water. Leuk als je ons komt helpen, je bent van harte welkom. Gereedschap en handschoenen zijn beschikbaar. Eerst meer informatie? Stuur een mail naar participatie@singelpark.nl

 

Huigpark en Energiepark

Iedere woensdagmiddag tuinieren de Vrienden in het Huigpark en Energiepark. We onderhouden de perken met bloemen en planten. Zin om ook groene vingers te maken in het Singelpark? Stuur een mailtje aan participatie@singelpark.nl.