17 t/m 30 december: SingelSpark

Op 12 locaties zijn er in deze periode kunstzinnige objecten te zien, geinspireerd op het thema ‘reflection water’. SingelSpark wordt jaarlijks georganiseerd door Fields of Wonder. Op de website van Fields of Wonder vindt u meer informatie, o.a. over de deelnemende kunstenaars en over wandelingen die worden georganiseerd op 17 december a.s.

Iedere tweede zondag van de maand: Stadswandeling met gids

Iedere tweede zondag van de maand kun je meewandelen met een ervaren gids door steeds een ander deel van het Singelpark. Ga je een keer mee? Meer informatie vind je op de pagina Maandelijkse stadswandeling met gids.

Iedere dinsdag en zaterdag: Kweektuin

Iedere dinsdag en zaterdag van 10 tot 12 uur zijn we aan het werk in de Kweektuin bij het Centraal Station. We onderhouden de plantvakken, snoeien en geven water. Leuk als je ons komt helpen, je bent van harte welkom. Gereedschap en handschoenen zijn beschikbaar. Eerst meer informatie? Stuur een mail naar participatie@singelpark.nl

Iedere woensdag: Huigpark en Energiepark

Iedere woensdagmiddag tuinieren de Vrienden in het Huigpark en Energiepark. We onderhouden de perken met bloemen en planten. Zin om ook groene vingers te maken in het Singelpark? Stuur een mailtje aan participatie@singelpark.nl.