Maandelijkse stadswandeling met gids

Door: - 02 april 2018

Elke tweede zondag van de maand kan je meewandelen met een ervaren gids door (steeds weer een ander deel van) het Singelpark. De wandeling begint om 14:00 en duurt ongeveer 2 uur. De gids vertelt je uiteraard over het Singelpark-project, waar de nieuwe bruggen komen, en over de geschiedenis en het groen langs de route die wordt gelopen.

Op zondag 8 april a.s. organiseren de Vrienden van het Singelpark – zoals iedere tweede zondag van de maand – een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De wandeling begint om 14:00uur en duurt ongeveer 2 uur. We lopen door het Plantsoen, Begraafplaats Groenesteeg en langs de Meelfabriek. Welke Singelpark-iconen zie jíj onderweg? Een ervaren gids vertelt over het Singelpark-project, waaronder natuurlijk de nieuw aan te leggen bruggen​.

Na afloop vraagt de gids je om een bijdrage van drie euro. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan het realiseren van het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland.

Belangstelling? Meld je aan via singelparkwandeling@gmail.com. Via een antwoordmail hoor je zo snel mogelijk of er nog plaats is en waar de wandeling start (en weer eindigt). Aanmelden kan zelfs zondagochtend nog!