Neem je deel aan het hoger onderwijs?

Studenten gebruiken het Singelpark als rust-, studie- en ontmoetingsplek. Kijk maar op een zonnige middag in het Plantsoen of het Rembrandtpark! Daarnaast is het Singelpark ook nog eens een interessant onderwerp voor onderzoek.

Volg je middelbaar onderwijs?

Het Singelpark is een plek waar je materiaal kunt vinden voor jouw projecten bijvoorbeeld als er biologie aan te pas komt. Wat dacht je van biodiversiteit? Planten, dieren genoeg, niet alleen in het park maar ook in het water van de singels

Volg je basisonderwijs ?

In het Singelpark vind je best spannende en geheimzinnige plekjes. Als je goed om je heen kijkt zie je allerlei planten, dieren en Singelparkdingen zoals sportveldjes, speeltoestellen en klimbomen. Er is heel veel te leren in het park!

Singelpark Stadswandeling

Een uitgebreide wandeling van bijna 2 uur langs de Leidse singels met beschrijvingen van alle parels (monumenten, bezienswaardigheden, historische plekken) van het Singelpark

Rondvaren

Ontdek Leiden vanaf het water.

Basketbal in het Huigpark

De Huigpark heeft een super basketbalveld en daar kun je iedere woensdag veel leren over de sport.

Maandelijkse stadswandeling met gids

Iedere tweede zondag van de maand kun je samen met een gids het Singelpark ontdekken.

Met kinderen het Singelpark in

Eens een keer iets anders doen met kinderen? Kom naar het Singelpark!

Culturele activiteiten

In het Singelpark vinden regelmatig culturele activiteiten plaats.

Genieten van de natuur

Gewapend met een verrekijker, een opschrijfboekje en een planten, vogel- of dierengids kan je, comfortabel zittend op een bankje, jouw stukje Singelpark afspeuren en tientallen soorten ontdekken.